Jesteśmy małą, kameralną pizzerią serwująca dania kuchni włoskiej, oferującą bogaty wybór dań z grilla, dań dla dwojga i sałatek. Pizzę wypiekamy z ciasta wykonanego w 100 % z włoskiej maki, sos do pizzy gotujemy z pomidorów rosnących na południu Włoch. W naszym lokalu używamy włoskich wędlin codziennie świeżo krojonych na miejscu: szynka gotowana, salami Milano, salami Piccante oraz Prosciutto Crudo. Ręcznie kroimy oryginalne włoskie sery: Grana Padano oraz Pecorino. Sami ręcznie siekamy pesto ze świeżej aromatycznej bazylii, orzeszków pinii, oliwy z oliwek oraz sera Pecorino. Wszystkie sosy wykonywane są na naturalnych składnikach, świeżych ziołach oraz świeżym czosnku.
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.